Pure Organic Tastes
Aardbeien-Bavarois
 
Ingrediënten:

1 zakje agar-agar
1,5 dl sinaasappelsap
300 g aardbeien
2 el honing
2 dl slagroom
2 eiwitten

Bereiding:
Roer de Agar-agar door het sap. Pureer de aardbeien met een roerzeef of blender. Roer de puree door het sap met Agar-agar en breng het aan de kook. Laat het geheel al roerend 2 minuten bruisend doorkoken en haal de pan van het vuur. Roer de honing door en laat het afkoelen. Klop de slagroom en eiwitten afzonderlijk stijf. Wacht tot de aardbeienmoes begint te stollen en spatel er de opgeklopte eiwitten en de slagroom door tot een luchtig geheel. Doe de bavarois in een kom en laat deze afkoelen in de koelkast.
Recepten

Voor meer informatie over onze recepten, klik hier.

Kids

Regenachtige dag en niks te doen? Maak eens samen met je vriendjes lekkere en gezonde snoepjes met Agar agar. Of maak voor opa en oma een pot fruitige jam.