Pure Organic Tastes

Yoghurt-kwarktaart

Ingrediënten:
1 taartbodem
2,5 dl sinaasappelsap
2 zakjes agar-agar
5 dl yoghurt
500 g kwark
3 el honing
1 tl vanillepoeder

Bereiding:
Bak een taartbodem of neem een kant-en-klare bodem. Sluit een springvormring om de taartbodem. Meng het sinaasappelsap met Agar-agar in een steelpan en breng dit langzaam aan de kook. Laat het 2 minuten doorkoken, steeds roeren! Meng de yoghurt met kwark, honing en vanillepoeder. Roer een paar eetlepels van dit mengsel door het hete agar-agarstroopje. Voeg dit bij de rest van de kwark-yoghurt en verdeel het geheel gelijkmatig over de taartbodem. Zet de taart een paar uur in de koelkast om op te stijven en verwijder daarna de springvormring.
 

Recepten

Voor meer informatie over onze recepten, klik hier.

Kids

Regenachtige dag en niks te doen? Maak eens samen met je vriendjes lekkere en gezonde snoepjes met Agar agar. Of maak voor opa en oma een pot fruitige jam.